ble lagt til i handlekurven
Nyheter

Dyrebeskyttelsen Norge har fått nye nettsider!

Dyrebeskyttelsen Norge nye sider

Dyrebeskyttelsen Norge er svært stolte av å presentere nye nettsider og nettbutikk i samarbeid med Responsiv Media.

Tekst: Annette Bjørndalen søreide. 
I de nye nettsidene har vi fokusert på en løsning som er mer brukervennlig og med enklere navigasjon. Dette for å sikre at du skal finne informasjonen du trenger på kortest mulig tid og med minst mulig klikk.

 

Trenger du hjelp, kan du besøke hjelpesiden vår, hvor vi har samlet de vanligste spørsmålene vi får fra publikum.

Ta en titt inne på lokalavdelinger, hvor vi har fått en smart kartfunksjon – dette gjør det enklere for deg å finne lokalavdelingen nærmest deg og kontaktinformasjonen til disse.

Vi får ofte henvendelser fra studenter og elever som ønsker å skrive om oss og historien vår – under “om oss” kan du nå lese historien til Dyrebeskyttelsen Norge, fra vi ble stiftet i 1859 og frem til i dag.

Dyrebeskyttelsen Norge fokuserer hvert år på ulike fanesaker. Fanesakene har nå fått sine egne sider, og disse finner du inne på arbeidsområder eller ved å følge bildene på forsiden.

Nettbutikken er nå koblet direkte sammen med de nye sidene og har kommet i en helt ny drakt og med flere nye produkter til dyret ditt. Med ny betalingsløsning, hvor du kan betale både med kort eller Paypal, håper vi å gjøre netthandelen din hos oss enklere.

De nye sidene er levende dokumenter og vi etterstreber å holde de oppdatert til enhver tid. Synes du noe mangler på de nye sidene, legg igjen en kommentar i feltet under saken eller send oss en e-post.

Join the discussion 5 kommentarer

 • M.Solvang sier:

  Hei

  Er bilder av dyr som søker nytt hjem tatt bort ?

  • Dyrebeskyttelsen Norge sier:

   Hei,

   Vi har ikke hatt for vane å legge ut bilder av dyr som søker nytt hjem på våre nettsider, men Dyrebeskyttelsen Norges lokalavdelinger og deres nettsider har ofte en slik oversikt 🙂

   Vennlig hilsen,
   Dyrebeskyttelsen Norge

 • m.solvang sier:

  Hvordan logger jeg meg på lokalavdelingen, finner ingen nettadresse på den nye siden?

  • Dyrebeskyttelsen Norge sier:

   Ikke alle våre lokalavdelinger har egne nettsider, men bruker Facebook i tilfeller hvor de ikke har egen nettside. Denne er ekstern fra vår egen. Vi arbeider med å lage en oversikt over nettsidene til de lokalavdelingene som har det inne på Dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger.

   Hvis du har noen andre spørsmål, kan du også sende oss en melding inne på kontaktskjemaet eller sende en e-post til post@dyrebeskyttelsen.no 🙂

   Vennlig hilsen,
   Dyrebeskyttelsen Norge.

 • BJørg Pettersen sier:

  Hei Jeg så en fin plakat fra Dyrebeskyttelsen om hva man skal gjøre hvis man finner et hjemløst dyr (katt). Grønn plakat. Hvor ligger den?

Legg igjen et svar