Skip to main content

Kontonummer: 1503 18 34705
Vippsnummer: 2271

Takk for at du vil hjelpe
dyr i nød

Som en ideell organisasjon er vi helt avhengig av medlemmer og støttespillere. Praktisk hjelp til dyr i nød utløser ikke statsstøtte og vi må derfor finansiere arbeidet på egen hånd.

De siste fem årene har vi hjulpet mer enn 35 000 dyr og arbeidet har kostet oss over 100 millioner kroner. Det er dyrevenner som deg som gjør oss i stand til dette!

Bli medlem
Gi en gave
Testamentarisk gave
Minnegave
Merkedag
Start din egen innsamling
Grasrotandel

Det er mange dyr som trenger vår hjelp og derfor trenger vi din. Tusen takk for bidraget.

Her ser du eksempler på hvordan gaven din hjelper dyrene

50kr

kan dekke mat til et hjemløst dyr i en uke

500kr

kan dekke ID-merking av et hjemløst dyr

250kr

kan dekke oppstalling av et hjemløst dyr i en måned

1000kr

kan dekke kastrering av en hannkatt

Skattefradrag

Alle som har gitt mer enn 500 kroner i gave, har rett på skattefradrag. Det er vi i Dyrebeskyttelsen Norge som rapporterer gaver inn til skattemyndighetene. For å kunne gjøre dette, må vi ha fødselsnummeret ditt. Ta kontakt med oss på 45 87 60 34 for å registrere fødselsnummer.

Vi informerer om at medlemskontingent ikke gir rett på skattefradrag.

Lurer du på hvor mye du får i skattefradrag?

1400 kroner i gave til Dyrebeskyttelsen Norge fulgt av navn, adresse og personnummer rapporteres inn av oss og blir synlig i selvangivelsen din under post 3.3.7. Resultatet er 392 kroner mindre i skatt (28 % av 1400). Da får organisasjonen 1400 kroner, men du betaler kun 1008 kroner.
Fradraget vil ikke komme før påfølgende sommer, så du må ha litt tålmodighet. I mellomtiden er det fint å tenke på at du har fått staten til å støtte hjertesaken din.