Skip to main content
search
0
Nyheter

Lanserte opplæringsprogram

Av 10. mars 2023april 26th, 2023Ingen kommentarer
Skjermdump fra Dyrebeskyttelsen Norges opplæringsplattform

Dyrebeskyttelsen Norge lanserte denne uken sitt opplæringsprogram, som frivillige, tillitsvalgte og ansatte skal benytte seg av for å kvalitetssikre organisasjonens arbeid.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge. Foto: Skjermdump fra opplæringsprogrammet. 
D enne uken kunne frivillige, tillitsvalgte og ansatte endelig ta i bruk den første modulen av Dyrebeskyttelsen Norges opplæringsprogram. Opplæringsprogrammet tar brukeren igjennom blant annet drift av organisasjonen, dyrevelferdsloven, smittevern og helse for dyr i hjelpesentre og andre viktige faktorer man bør vite når man jobber i en dyrevelferdsorganisasjon med omplassering av dyr.

Et stort løft for organisasjonen

– Endelig har vi fått på plass et opplæringsprogram for frivillige, tillitsvalgte og ansatte. Det er et stort løft for organisasjonen. Det er gledelig at det har vært stort engasjement og at det er mange registrerte brukere allerede på lanseringsdagen, sier Åshild Roaldset, daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge.
Opplæringsprogrammet skal være en kilde til læring og inspirasjon, samt et oppslagsverk med lenker til nyttig informasjon som kan være til god hjelp for både ansatte og frivilliges jobb for Dyrebeskyttelsen Norge.

Skal komme flere moduler etter hvert

Målet med opplæringsprogrammet er å sikre at alle organisasjonens frivillige og ansatte har grunnleggende kunnskap om organisasjonen og hvordan vi kan utføre arbeidet vårt på best mulig måte innenfor lovverket.
Dyrebeskyttelsen Norges opplæringsprogram er under videre utvikling. Modulen som ble lansert denne uken er en generell innføring i dyrevelferdsarbeid for omplasseringsorganisasjoner. Videre moduler vil gi mer inngående opplæring innenfor spesifikke områder/arbeidsoppgaver i organisasjonen.

Støtt vårt arbeid – bli fast giver 

Hei og takk for at du tar kontakt med Lisaklinikken.

Vi driver en gratis klinikk for dem som ikke har mulighet til å benytte andre tilbud. Derfor er vi nødt til å stille visse krav:

  • Vi er ikke en klinikk for de som syntes det generelt er dyrt med veterinær, men som kan prioritere det.
  • Vi er ikke en klinikk for de som har forsikring på sitt dyr, eller som har brukt sin forsikringspremie.
  • Vi legger ikke til rette for avl, og tar ikke imot valpekull. Står du allikevel i en vanskelig situasjon (tjuvparring el. lign.) ta kontakt for vurdering.
  • Vi tilbyr ikke hd/ad røntgen, med mindre sykdom mistenkes etter konsultasjon.
  • Vi utfører ikke komplisert kirurgi og ortopediske inngrep. Spør om du er usikker.
  • Vi anbefaler årlig vaksinering andre steder enn hos oss. Her finnes det allerede rimelige tilbud, med god oppfølging.
  • Vi tilbyr ikke reisevaksiner eller attestering i pass for dyr.
  • Vi tilbyr ikke separat kremering.

Er du usikker på om du oppfyller kriteriene, ønsker vi allikevel at du tar kontakt. Vi er imøtekommende og hyggelige, og ønsker det beste for dyr og mennesker.

Skriv gjerne litt om deg selv og din situasjon og hva henvendelsen gjelder, så vil vi svare deg så fort vi kan.

Mvh,
Lisaklinikken

    E-post for timeforespørsel