Nyheter

Vi trenger din hjelp

Katt i høstsola. Foto: Pixabay.com

Fredag 18. september har Dyrebeskyttelsen Norge en SMS-kampanje. Alle medlemmer vil motta en SMS der de får anledning til å støtte arbeidet vårt. Vi opplyser om dette i forkant, så ingen skal tro at det er et svindelforsøk.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge. 
V i ønsker å rette søkelys på de rekordmange dyrene som ble dumpet sommeren 2020. Mange skaffer seg dyr uten å tenke igjennom hva det faktisk innebærer. Når de ikke lenger interesserer seg for dyret blir det dumpet. Dyrebeskyttelsen Norge jobber for å få på plass obligatorisk ID-merking. Dette fører til ansvarliggjøring av eier og gir dyret rettsvern.
Har du ikke mottatt SMS, men ønsker å støtte oss likevel? Send DYR til 2377 og støtt arbeidet vårt med 200 kroner. Signer også opprop for obligatorisk ID-merking av familiedyr.
Tusen takk for at dere vil gi hjemløse dyr en bedre fremtid!