Skip to main content
search
0
Nyheter

Pressemelding: Åshild Roaldset ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge

Av 3. april 2018mai 10th, 2023Ingen kommentarer
Åshild Roaldset, daglig leder Dyrebeskyttelsen Norge
Åshild Roaldset er ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge. Foto: NMBU/Håkon Sparre

Åshild Roaldset starter denne uken som ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge
R oaldset kommer fra NMBU Veterinærhøgskolen, hvor hun inntil nå har vært klinikksjef for smådyrklinikken og hesteklinikken. Roaldset tiltrer i sin stilling første uken etter påske.

 

Dyrebeskyttelsen Norge er den eneste landsdekkende dyrevernorganisasjonen i Norge som yter praktisk hjelp til dyr i nød. I løpet av året hjelper organisasjonen cirka 6000 hjemløse dyr, med omplassering til nye og trygge hjem. Dyrebeskyttelsen Norge arbeider også bredt med dyrevern og informasjonsarbeid tilknyttet dyrevelferd. Organisasjonen har 30 lokalavdelinger, fra Finnmark i nord til Mandal i sør. Dyrebeskyttelsen Norge har eksistert siden 1859 og er en av verdens eldste dyrevernorganisasjoner.

 

Åshild Roaldset overtar stafettpinnen etter Monica Dahlback, som har vært daglig leder siden 2016. Roaldset vil få ansvar for organisasjonens daglige drift og administrasjon. Åshild Roaldset har inntil tiltredelsen som daglig leder, sittet i sentralstyret til Dyrebeskyttelsen Norge i to år.

 

 • Jeg gleder meg til å jobbe aktivt med dyrevern og Dyrebeskyttelsen Norge har et vanvittig landsdekkende nettverk og jobber med fanesaker som de aller fleste er enige om. Dyrebeskyttelsen Norge sitt arbeid strekker seg tilbake til 1800-tallet og jeg føler meg privilegert som får muligheten til å lede en organisasjon med så lange tradisjoner innenfor dyrevernarbeid, forteller Roaldset.

 

Åshild Roaldset er utdannet veterinær i tillegg til å ha studert økonomi og ledelse ved Oslo Met (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). Hun har jobbet som veterinær i blandet praksis og blant annet vært daglig leder ved egen smådyrklinikk og leder for Senter for etter- og videreutdanning ved NMBU Veterinærhøgskolen før hun ble klinikksjef.

 

Kontakt:

Annette Bjørndalen Søreide

Kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt

+47 47 45 88 44 / annette@dyrebeskyttelsen.no

Legg igjen en kommentar

Hei og takk for at du tar kontakt med Lisaklinikken.

Vi driver en gratis klinikk for dem som ikke har mulighet til å benytte andre tilbud. Derfor er vi nødt til å stille visse krav:

 • Vi er ikke en klinikk for de som syntes det generelt er dyrt med veterinær, men som kan prioritere det.
 • Vi er ikke en klinikk for de som har forsikring på sitt dyr, eller som har brukt sin forsikringspremie.
 • Vi legger ikke til rette for avl, og tar ikke imot valpekull. Står du allikevel i en vanskelig situasjon (tjuvparring el. lign.) ta kontakt for vurdering.
 • Vi tilbyr ikke hd/ad røntgen, med mindre sykdom mistenkes etter konsultasjon.
 • Vi utfører ikke komplisert kirurgi og ortopediske inngrep. Spør om du er usikker.
 • Vi anbefaler årlig vaksinering andre steder enn hos oss. Her finnes det allerede rimelige tilbud, med god oppfølging.
 • Vi tilbyr ikke reisevaksiner eller attestering i pass for dyr.
 • Vi tilbyr ikke separat kremering.

Er du usikker på om du oppfyller kriteriene, ønsker vi allikevel at du tar kontakt. Vi er imøtekommende og hyggelige, og ønsker det beste for dyr og mennesker.

Skriv gjerne litt om deg selv og din situasjon og hva henvendelsen gjelder, så vil vi svare deg så fort vi kan.

Mvh,
Lisaklinikken

  E-post for timeforespørsel