Skip to main content
Nyheter

Forsøk på å svindle til seg reptiler

Dyrebeskyttelsen Norge og våre lokalavdelinger har i løpet av det siste døgnet fått flere henvendelser fra reptileiere, som har blitt kontaktet på Finn.no av en som utgir seg for å være leder hos oss. Vedkommende har tatt kontakt med en rekke personer som har hatt annonser om salg av slanger og reptiler ute på annonsetjenesten, med beskjed om at personen skal ta beslag i dyrene deres grunnet klager fra naboer om dårlig omsorg.

Dette er ikke en person som har noe med Dyrebeskyttelsen Norge å gjøre. Det er heller ikke praksis at representanter fra våre lokalavdelinger tar beslag i eide dyr. Det er kun Mattilsynet eller politiet som har hjemmel til å føre tilsyn på dyr i husholdninger.

Vi oppfordrer alle som får slike meldinger om å rapportere om dette til Finn.no. Ta også gjerne kontakt med oss på post@dyrebeskyttelsen.no, slik at vi er oppmerksomme på dette og eventuelt kan sjekke opp om saken.

Vi takker alle som gjorde oss oppmerksomme om dette!

Skjermdump av forsøk på svindel. Foto: Skjermdump

Skjermdump av forsøk på svindel.