Hjelp krigsrammede dyr

Både dyr og mennesker lider som følge av krigen i Ukraina. Dyrebeskyttelsen Norge ønsker å hjelpe dyrene – både de som befinner seg i Ukraina og de som er på flukt. Organisasjonen donerer 100 000 kroner til dyrene og vil gjennom innsamlingen Ukraina – sammen for dyrene samle inn penger til krigsrammede dyr.

Dyrebeskyttelsen Norge håper at folk vil være med å støtte denne aksjonen og bidrag kan gis på flere ulike måter

Vipps

Vipps en gave til 2271

Overfør

Gi en gave til kontonummer 1503.18.34705

SMS

Send SMS UKRAINA til 2271 og gi en engangs-gave på 200 kroner

Facebook

Støtt vår Facebook-innsamling

Din støtte har hittil hjulpet

Med bidrag fra alle våre dyrevenner har vi kunnet hjelpe mange ukrainske dyr som har kommet til Norge. Disse får hjelp i form av fôr, utstyr, medisiner og får dekket veterinærbehandling. Vi bistår flyktninger over hele landet, med god hjelp av transportfirmaet DHL, som sender dette gratis for oss.

I tillegg har vi også gitt midler til Foundation of Animal Protection in Füzesabony (FAPF). Disse holder til i Ungarn og bistår firbeinte på flukt fra Ukraina. Les mer om hvordan du kan støtte FAPF og deres arbeid på deres Facebook-side.

Din støtte har hittil hjulpet

20000

til Foundation of Animal Protection in Füzesabony (FAPF). Disse står klare ved grensen til Ungarn og bistår firbeinte på flukt fra Ukraina. Les mer om hvordan du kan støtte FAPF og deres arbeid på deres Facebook-side.