Skip to main content

Adopsjon og fosterhjem

Ved å adoptere et dyr fra Dyrebeskyttelsen Norge, gir du et hjemløst dyr en ny sjanse i livet.

Alle dyr som omplasseres via våre lokalavdelinger, har fått helseundersøkelse, er chipet (ID-merket), vaksinert og kastrert eller skal kastreres (hvis katt eller kanin).

Alle våre lokalavdelinger er avhengige av å ha fosterhjem, for å kunne hjelpe flest mulig dyr i nød. Som fosterhjem er du en viktig bidragsyter til at flere dyr får hjelp, samtidig som at disse blir sosialisert og rehabilitert hos en familie, inntil de er klare til å adopteres til sitt for-alltid-hjem.

Fosterhjem får oppfølging av lokalavdelingen underveis, og får dekket utgifter til fôr, eventuelle veterinærutgifter og utstyr til dyret.

Om du ønsker å adoptere eller være fosterhjem, ta kontakt med din nærmeste lokalavdeling.

Adopsjon av hund:

Flere av våre lokalavdelinger har hunder til omplassering, men ikke alle. For at det skal være enklere for deg å ta kontakt med de av våre lokalavdelinger som har hund til omplassering, har vi her lagt ut hunder som for tiden trenger et nytt for-alltid-hjem, eller fosterhjem. Ved henvendelser om omplassering av andre typer dyr, ber vi deg om å ta kontakt med din nærmeste lokalavdeling.

Ikke medlem i Dyrebeskyttelsen Norge?

Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med 26 lokalavdelinger spredt fra nord til sør. Siden 1859 har vi arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse.

Med flere tusen medlemmer i ryggen taler vi dyrenes sak overfor publikum, myndigheter og media. Vi sprer nye tanker der man ikke lenger ser verdien av et dyrs liv. Vi griper inn der dyr blir utsatt for urett.

Støtt oss!

Støtter du arbeidet vårt hjelper du hjemløse dyr samtidig som du støtter kampen for bedre rettsvern for dyr og et mer dyrevennlig lovverk.

Gi en gaveBli medlem