Vilkår for faste betalinger

Faste betalinger per SMS, avtalegiro og Vipps.

Alle faste, gjentagende trekk gjennomføres en gang i måneden på fast dato og vi trekker aldri annet enn avtalt sum. For Vipps er det samme dato som signeringsdatoen.

For SMS-avtaler er det telefonregningen som blir belastet. Du vil finne oversikt over donasjonene dine på telefonregningen eller på www.minside.strex.no

Avtaler på avtalegiro blir trukket fra den bankkontoen du velger å knytte avtalen opp mot. Du vil finne oversikt over donasjonene dine i nettbanken din.

Avtaler gjort i Vipps blir trukket fra bankkontoen som er knyttet opp til Vipps-brukeren din. Du vil finne oversikt over donasjonene dine i Vipps-appen.

Oppsigelse av faste betalinger

Ta gjerne kontakt med oss på medlem@dyrebeskyttelsen.no eller 23 13 92 50 for oppsigelse av avtale om fast bidrag. Hvis du sender oss en e-post bør du ta med informasjon om navn på giver, adresse, telefonnummer og e-post.

SMS-avtaler kan avsluttes ved å sende MEDLEM STOPP til 2271. Du vil da motta en SMS med bekreftelse om av avtalen er stoppet.

Avtaler i Vipps kan avsluttes i Vipps-appen under fanene betalinger og faste betalinger.

Avtaler på avtalegiro må avsluttes av giver selv, i nettbanken.

Har du spørsmål til dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på medlem@dyrebeskyttelsen.no eller 23 13 92 50.