Støtt vårt arbeid for dyrene

Dyrebeskyttelsen Norge er en ideell organisasjon og arbeidet vårt finansieres av medlemmer og gaver. Uten støttespillere som deg, hadde vi rett og slett ikke eksistert.

Hvert år hjelper vi tusenvis av hjemløse dyr. I 2020 kostet dette organisasjonen mer enn 25 millioner kroner, hvorav 16 millioner kroner gikk til å dekke veterinærkostnader.

Vi setter stor pris på om du kan hjelpe oss med dette arbeidet og her ser du hvordan gaven din hjelper dyrene:

  • 50 kroner dekker mat til et hjemløst dyr i en uke
  • 250 kroner dekker oppstalling på et hjelpesenter i en måned
  • 500 kroner dekker ID-merking av et hjemløst dyr
  • 1000 kroner dekker kastrering av en hannkatt

Det er mange dyr som trenger vår hjelp og derfor trenger vi din. Tusen takk for bidraget.

Bli medlem

Som medlem i Dyrebeskyttelsen Norge gir du dyra en stemme samtidig som organisasjonen får støtte i møte med politikere og myndigheter. Sammen skal vi kjempe for bedre rettsvern for dyr og et mer dyrevennlig lovverk.

Vi tilbyr flere typer medlemskap og ulike betalingsformer. Se her for innmelding og ytterligere informasjon.

Gi en gave

Vi jobber for at alle dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse og bidrar med praktisk hjelp til tusenvis av hjemløse dyr. Gaven din gjør det mulig for oss å hjelpe enda flere dyr.

Bruk kontonummer 1503.18.34705 for overføring via nettbank

Du kan også gi en gave via Vipps. Søk opp 2271 / Dyrebeskyttelsen Norge og velg Gave.

Alternativt kan du sende SMS med kodeord Dyr til 2271 og gi en enkeltgave på 200 kroner.

Minnegave

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å be om en minnegave til en god sak. Det er vondt å miste noen man er glad i, men det kan kanskje være en liten trøst at man kan hjelpe andre? En minnegave til Dyrebeskyttelsen Norge er et alternativ til en blomsterhilsen og vil være et kjærkomment bidrag til arbeidet vårt for dyr i nød.

Du kan gi en minnegave via Vipps:

  1. Åpne Vipps appen
  2. Klikk på Send
  3. Søk opp 2271 / Dyrebeskyttelsen Norge
  4. Velg Minnegave
  5. Fyll inn beløp samt navn på avdøde og pårørende i kommentarfeltet
  6. Klikk Send

Vi får kun navnet på giveren som eier Vippskontoen, så hvis det er flere givere bør dette spesifiseres i en e-post til medlem@dyrebeskyttelsen.no. Vis da gjerne til den gjennomførte transaksjonen.

Du kan også gi en minnegave via nettbank:
Bruk kontonummer 1503.18.34705 og husk å merke innbetalingen med navn på avdøde, samt navn på pårørende. Vi får kun navnet på eier av kontoen, så hvis det er flere givere bør dette spesifiseres i en e-post til medlem@dyrebeskyttelsen.no. Vis da gjerne til den gjennomførte transaksjonen.

Etter begravelsen sender vi et takkekort til de pårørende med navnet på alle som har gitt og størrelsen på gaven. Vi oppgir ikke enkeltbeløp, kun den totale summen som ble gitt.

Testamentarisk gave

En testamentarisk gave er en svært personlig gave som vitner om et stort engasjement. Det er fin måte å videreføre ens verdisyn og hjertesak. Det er med stor respekt at vi mottar slike gaver og uansett størrelse, hjelper de oss å redde liv. Ikke bare nå, men i mange år framover.

Vi vet at det å skrive testament er en privat sak og at det kan føre med seg en del vanskelige spørsmål. Hvis du velger å tilgodese Dyrebeskyttelsen Norge, kan du få gratis juridisk bistand hos vår advokat. Ta kontakt med oss på 23 13 92 50 for nærmere informasjon.

Testamentariske gaver er fritatt for arveavgift, så du skal vite at hele verdien på gaven, går uavkortet til arbeidet vårt.

Merkedag

Noen ønsker å markere et jubileum, bryllup eller en annen merkedag med en gave til Dyrebeskyttelsen Norge. Små og store bidrag er med på å gi hjemløse og utsatte dyr en bedre framtid. Dette er gaver som redder liv.

Bruk kontonummer 1503.18.34705 for overføring via nettbank.

Du kan også gi en gave via Vipps. Søk opp 2271 / Dyrebeskyttelsen Norge og velg Gave.

Alternativt kan du sende SMS med kodeord Dyr til 2271 og gi en enkeltgave på 200 kroner.

Vi vil gjerne sende et takkekort til de som har feiret merkedag. For å kunne gjøre dette, må gavene merkes med navn på den eller de som har feiret. Vi får kun opp navnet på eieren av vipps- eller bank-kontoen, så hvis det er flere givere bør dette spesifiseres i en e-post til medlem@dyrebeskyttelsen.no. Vis da gjerne til den gjennomførte transaksjonen.

Start din egen innsamling

Mange engasjerer seg for dyra og ønsker å samle inn penger til støtte for Dyrebeskyttelsen Norge. Vi er glade for det og setter stor pris på at dyrevenner vil bruke familie og nettverk til å samle inn gaver.

Innsamlingsaksjonene kan være fysiske aksjoner eller finne sted på nett. Når det kommer til fysiske innsamlingsaksjoner, så er det vanligst å arrangere en eller annen form for loppemarked eller basar.

For nettbaserte innsamlingsaksjoner er det vanligst å bruke Facebook eller Spleis. Dette er etablerte og trygge plattformer der det kommer tydelig fram hvem pengene skal overføres til.

Vi setter stor pris på alle innsamlingsaksjoner, men vil informere om at vi har begrenset informasjon om de ulike innsamlingene. Det er derfor ikke så lett å takke for alle gavene. Vi har naturligvis heller ikke muligheten til å bistå ved eventuelle problemer.

Vi oppfordrer alle som overfører gaver via nettbank (1503.18.34705) og Vipps (2271), til å merke disse med informasjon om innsamlingen og kontaktopplysninger til giveren. På denne måten vil det bli lettere for oss å takke for gaven. Er det flere innbetalinger, er det viktig å merke alle på samme måte, slik at vi kan se det samlede resultatet.

Har dere konkrete spørsmål om innsamlingsaksjoner, så ta kontakt med oss på telefon 23 13 92 50 eller send en e-post til post@dyrebeskyttelsen.no

Grasrotandel

Hele overskuddet fra Norsk Tipping går til samfunnsnyttige formål. Gjennom grasrotandelen kan du være med å bestemme hva du vil at overskuddet ditt skal gå til. Velger du en av Dyrebeskyttelsen Norge sine lokalavdelinger, vil de motta et beløp tilsvarende 7 % av din spilleinnsats. Dette påvirker ikke deg på noen som helst måte, men er et svært viktig bidrag til vår økonomi.

 

Du kan registrere din grasrotmottaker på grasrotandelen.no eller sende SMS med organisasjonsnummer til 60 000 (gratis tjeneste). Du kan også registrere mottaker hos tippekommisjonær.

 

Her finner du en liste over organisasjonsnummer til våre lokalavdelinger – https://www.dyrebeskyttelsen.no/stott-dyrebeskyttelsen-norge-gjennom-grasrotandelen/

Skattefradrag

Alle gaver mellom 500 og 50 000 kroner gir rett til skattefradrag. Medlemskontingent er ikke fradragsberettiget og vil ikke bli tatt med i rapporten.

Det er vi i Dyrebeskyttelsen Norge som rapporterer gaver inn til skattemyndighetene. For at vi skal kunne gjøre dette, må vi ha fødselsnummeret ditt. Du kan ringe oss på 23 13 92 50, så registrerer vi det for deg.

Alle gaver innberettet av Dyrebeskyttelsen Norge, føres automatisk på skattemeldingen din, for det aktuelle inntektsåret.