Skip to main content
Adopsjon og fosterhjemNyheter

Lilo 9 år søker nytt for-alltid-hjem – er omplassert

Av 7. mai 2021september 22nd, 2021Ingen kommentarer

Bilde av hunden Lilo til omplassering. Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike

 

 

Lilo er omplassert!

Sjarmerende Lilo søker et for alltid hjem. Lilo er en 9 år gammel dame, men ikke la deg lure av alderen. Dette er nemlig en stor hund i en liten kropp. Lilo elsker kos, og alle leker med piping, selv om de ikke varer veldig lenge så er gleden stor.

Lilo er menneskevant, og gir deg gjerne et eller flere kyss når du snakker til henne. Lilo selv er en som er glad i å prate, hun kommer med lyder for å få menneskers oppmerksomhet. Lilo går fint overens de fleste andre hunder, litt usikker på større hunder, der føler hun seg litt utrygg, til tross for dette blir hun blir raskt trygg på sine omgivelser, og vil gjerne ligge tett inntil deg i sofaen/senga, eller så vil hun gjerne dra litt i båndet på tur, selv om hun er en bestemt frøken tar hun til seg korrigeringer. Større mennesker og barn er interessante derfor ønsker hun å alltid være i nærheten av mennesket sitt. Lilo liker ikke å være alene hjemme, da kan hun ule. Lilo søker trygge rolige mennesker som vil gi henne det hun fortjener. Gjerne noen som vil ta med Lilo på alle oppdagelsene sine, da dette er en stor glede hos Lilo.

Omplasseres mot gebyr og kontrakt må signeres.

Kontakt vår lokalavdeling Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike: post@dyrebeskyttelsenringerike.no

Tilbake til Adopsjon og fosterhjem