Nyhetsarkiv

Har du gitt oss en gave i 2019?

Av 17. januar 2020januar 21st, 2020Ingen kommentarer
Har du gitt gave til oss eller en av våre lokalavdelinger i 2019?
 
Det er tid for å innrapportere gaver til frivillige organisasjoner til Skatteetaten, og i disse dager sender vi ut henvendelser til de som har gitt oss gaver i løpet av året. For å kunne innrapportere gaver trenger vi personnummer til giverne. Det har gått ut SMS, e-post eller brev til de vi ikke har personnummer på i databasen.
 
Hvis du har gitt gaver på til sammen over 500 kroner i 2019 og ønsker skattefradrag trenger vi ditt personnummer innen 15.februar. Hvis ditt mobilnummer er registrert hos oss kan du sende DN PERSNR <ditt fødselsnummer 11 siffer> til 2377. Hvis mobilnummeret ikke er registrert, kan personnummer innberettes på telefon 23 13 92 50 i åpningstiden.
Det kan og rapporteres per epost, hvis du selv ønsker det, til medlem@dyrebeskyttelsen.no.
 
Det er et krav fra Skatteetaten om at nummeret må rapporteres sammen med gaven. Les mer her: https://www.skatteetaten.no/satser/gaver-til-frivillige-organisasjoner/

Legg igjen et svar