ArtikkelNyheterOslo Maraton

Delta på Oslo Maraton sammen med Dyrebeskyttelsen Norge!

Av 3. mai 2019 juni 3rd, 2019 Ingen kommentarer
Oslo Maraton og Dyrebeskyttelsen Norge

Gjør en innsats for dyrene – delta på Oslo Maraton 2019 sammen med Dyrebeskyttelsen Norge!

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge. 
Lørdag 21. september går startskuddet for Oslo Maraton på Rådhusplassen i Oslo, og i år kan DU løpe for dyrene sammen med Dyrebeskyttelsen Norge. Dette er andre året på rad Dyrebeskyttelsen Norge samarbeider med Oslo Maraton for å sette fokus på dyrs velferd!

Setter uetisk avl i fokus

Mange familiedyr er avlet frem slik at de ikke lengre kan utføre normale aktiviteter, som å gå fort eller løpe. Vi setter fokus på dette gjennom vår kampanje “Ærlig talt”. Ved å delta under årets Oslo Maraton sammen med Dyrebeskyttelsen Norge, støtter du vårt formål med denne kampanjen og hjelper oss med å spre vårt budskap.
Under årets arrangement, kommer Dyrebeskyttelsen Norge til å være til stede både på stand og ute i løypa. Organisasjonen ønsker å øke fokuset rundt temaet uetisk avl av familiedyr, og hvordan dette påvirker våre dyr hver dag. Vår kampanje har skapt debatt både i media og blant fagfolk, politikere og i oppdrettsmiljøet. Dyrebeskyttelsen Norges ønske er å få til varige, strukturelle endringer som skal bidra til at dyr som avles frem er robuste og har god helse .

Velg selv hvilken distanse du vil melde deg på

Arrangementet er for alle som er glade i dyr, og du trenger hverken å løpe eller jogge for å bidra. Det viktigste er at du «går» for vårt formål!
Du kan delta sammen med Dyrebeskyttelsen Norge i 10 for Grete, halvmaraton og helmaraton. Du velger selv hvilket av beløpene på 1000, 2000 eller 3000 kroner du ønsker å benytte deg av i vår nettbutikk, og alt overskudd går til vårt arbeid med dyrevelferd.

Du kan velge mellom:

  • 10 for Grete – 12 år aldersgrense
  • Halvmaraton – 16 år aldersgrense
  • Helmaraton – 18 år aldersgrense
For å øke oppmerksomheten rundt vår sak for dyrene, ønsker vi at deltakere oppfordrer venner og familie til å sponse deres deltakelse. Slik vil flere få øynene opp uetisk avl!
Har du ikke mulighet til å delta i løpet, håper vi at du har mulighet til å heie oss frem langs løypa!
Håper vi ses på årets Oslo Maraton 21. september!

Legg igjen et svar