ble lagt til i handlekurven
Nyheter

Delta på Oslo Maraton sammen med Dyrebeskyttelsen Norge!

Av 6. juli 2018 august 27th, 2018 Ingen kommentarer
Oslo Maraton og Dyrebeskyttelsen Norge

Dyrebeskyttelsen Norge har nå meldt seg som ett av flere veldedige organisasjoner man kan løpe sammen med under Oslo Maraton 2018.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge. 
Lørdag 15. september går startskuddet for Oslo Maraton på Rådhusplassen i Oslo, og i år kan DU løpe for dyrene!

Setter uetisk avl i fokus

Mange familiedyr er avlet frem slik at de ikke lengre kan utføre normale aktiviteter, som å gå fort eller løpe. Vi setter fokus på dette gjennom vår kampanje “Ærlig talt”. Ved å delta under årets Oslo Maraton sammen med Dyrebeskyttelsen Norge, støtter du vårt formål med denne kampanjen og hjelper oss med å spre vårt budskap.
Under årets arrangement, kommer Dyrebeskyttelsen Norge til å være til stede på stand og ute i løypa. Organisasjonen ønsker å øke fokuset rundt temaet uetisk avl av familiedyr, og hvordan dette påvirker våre dyr hver dag .

Velg selv hvilken distanse du vil melde deg på

Arrangementet er for alle som er glade i dyr, og du trenger hverken å løpe eller jogge for å bidra. Det viktigste er at du «går» for vårt formål.
Du kan delta sammen med Dyrebeskyttelsen Norge i 10 for Grete, halvmaraton og helmaraton. Du velger selv hvilket av beløpene du ønsker å benytte deg av i vår nettbutikk, og alt overskudd går til vårt arbeid med dyrevelferd.

Aldersgrense:

  • 10 for Grete – 12 år
  • Halvmaraton – 16 år
  • Helmaraton – 18 år
Har du ikke mulighet til å delta i løpet, håper vi at du har mulighet til heie oss frem langs løypa!
Håper vi ses på årets Oslo Maraton!

Legg igjen et svar