Støtt vårt arbeid for dyrene: Gi en gaveDin gave til Dyrebeskyttelsen Norge er et direkte bidrag for å stanse mishandlingen av dyr.

Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med lokalavdelinger på en rekke steder i Norge. Vi har talt dyrenes sak overfor politikere, myndigheter og media siden 1859.

Dyrebeskyttelsen Norges lokalavdelinger og frivillige er i felten, hver dag. Årlig redder vi over 5500 dyr fra vanskjøtsel, mishandling eller hjemløshet.

Dyrebeskyttelsen Norge er sterk stemme mot pelsdyroppdrett. Gjennom nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere har vi bidratt til omfattende avsløringer av uholdbare forhold på norske pelsdyrgårder. Siden 2008 har vi satt pelsdyroppdrett høyt på den politiske dagsordenen gjennom egne avsløringer.

Dyrene trenger deg: Gi en gave!

Bruk vår gavekonto: 1503.18.34705.

Du kan også gi en gave på 200 kroner ved å sende en sms med kodeord DYR til 2377.

Du kan også støtte Dyrebeskyttelsen Norge gjennom grasrotandelen, hvor inntil 5 prosent av beløpet du spiller for går til arbeidet ved våre lokalavdelinger. Her finner du oversikt over de du kan gi grasrotandel til.

Hvis du oppgir ditt fødselsnummer til Dyrebeskyttelsen Norge og i løpet av et år gir bidrag på over 500 kroner kan du trekke dette fra på skatten. Givere kan oppgi sitt fødslsnummer ved å ringe 23 13 92 50 eller sende en e-post til medlem@dyrebeskyttelsen.no.

Dyrene trenger deg: Benytt vår nettbutikk!

Du vil stadig finne nye produkter i vår nettbutikk. Gjennom bruk av disse produktene har du mulighet til å vise ditt engasjement, samtidig som du bidrar til vårt arbeid for dyr.

Gå til nettbutikken!

Dyrene trenger deg: Testamentariske gaver!

Ved å gi en gave til Dyrebeskyttelsen Norge i testamentet, gir du dyrene også i de kommende generasjoner en hjelpende hånd. Testamentariske gaver til Dyrebeskyttelsen Norge er fritatt for arveavgift så du kan være sikker på at hele verdien av din gave vil gå uavkortet til vårt arbeid for å bedre dyrenes vilkår. Det er en tillitssak å overlate midler til en organisasjon og for å sikre at dine siste ønsker blir ivaretatt har Dyrebeskyttelsen Norge avtale med en advokat som kan gi deg gratis hjelp til oppsett av testamenter som tilgodeser Dyrebeskyttelsen Norge eller én av våre lokalforeninger.

Ønsker du bistand kan du kontakte Adv. Knut Brindem på 22 33 44 66 eller ved å sende en e-post til post@brindem.no (gjelder kun kontakt ang. testamentariske gaver!)