Gi en alternativ julegave som hjelper dyr

Gi en alternativ julegave i år.
Gi en alternativ julegave i år.
Du kan også gi et medlemskap i Dyrebeskyttelsen Norge som julegave.
Du kan også gi et medlemskap i Dyrebeskyttelsen Norge som julegave.


Vær med på å støtte vårt arbeid for dyrene ved å gi en alternativ julegave i år. Gi et beløp i gave til Dyrebeskyttelsen Norges arbeid for dyr, og du får et hyggelig kort tilbake som du kan gi bort i julepresang til familie eller venner. 

Dersom du ønsker å gi en gave til vårt arbeid for dyrene:

Betal inn det beløpet du ønsker å gi til vår gavekonto: 1503.07.94394. Når pengene har kommet inn vil vi sende deg et gavebevis i form av et fint kort med en konvolutt i posten. For å være sikker på at beviset på din alternative julegave havner i din postkasse før jul, må vi ha pengene inn på konto senest søndag 14. desember. Om du skal sende kortet videre anbefaler vi at du er enda tidligere ute grunnet postens frister for julepost.

Du kan selvsagt bestille etter denne datoen, men da kan vi ikke garantere at kortet kommer frem i tide.

Du må merke innbetalingen din med navnet ditt og "Alternativ julegave". Skal beløpet du betaler inn dekke flere gavekort oppgir du også antall kort du har behov for, og hvor stort beløp det skal være på hvert kort. Er det ikke nok plass til å skrive alt du vil ha med så send oss en e-post til medlem@dyrebeskyttelsen.no.

Eventuelt kan man bestille gavekort på 200 kroner og 400 kroner i vår nettbutikk her.

Medlemskap i gave

I år er det også mulig å gi et årsmedlemskap i gave. Det koster 150 for barnemedlemskap i Dyredetektivene, 300 for studentmedlemskap og 350 for vanlig medlemskap. Ønsker du å gi dette i gave til noen, så ta kontakt med oss på medlem@dyrebeskyttelsen.no.

Du kan også bestille det i nettbutikken vår her.

Gaver fra vår nettbutikk

Husk også at du kan handle julegaver i vår nettbutikk - her kan du finne produkter som viser engasjement for dyr og ved å handle i nettbutikken støtter du også vårt arbeid for dyrene. Bestillinger her må gjøres senest søndag 14. desember for at vi skal garantere at det kommer frem i tide, men bestill gjerne før.